Urban Coffee #2



Kαφές: Το μαγικό αυτό ρόφημα που κάνει κάθε πρωινό λίγο καλύτερο.
Eίπα να ξεκινήσω μια καινούρια ενότητα στο Urban Mademoiselle που θα σου μιλάω για αυτό ακριβώς. Πού θα βρώ τον πιο καλό espresso; Που θα απολαύσω τον καφέ μου με θέα τη θάλασσα; Ποια είναι τα νέα hip στέκια της πόλης; Είστε έτοιμοι για το Urban Coffee project; Φύγαμε!

Ντεμοντέ


Στο πολύβουο στενάκι της Χάριτος, ψηλά στο Κολωνάκι, θα βρείς αυτό το κουκλίστικο cafe. Δε θα δυσκολευτείς καθόλου... Απλά ακολούθησε την γλυκιά μυρωδιά της βανίλιας και του φρεσκοψημένου κρουασάν.. Κατέβα μερικά σκαλάκια και θα ακτικρίσεις έναν υπέροχο cosy χώρο με vintage αισθητική, και λεπτομέρειες που σε κάνουν να νιώθεις σα να είσαι στο σαλόνι ενός καλού φίλου..

Μπορείς άνετα να πας εκεί για διάβασμα ή ήρεμο καφέ με φίλους μακριά απο τη βαβούρα..Ο κυριότερος όμως λόγος που θα επισκευτείς το Ντεμοντέ, είναι τα ολόφρεσκα γλυκά του που παρασκευάζονται καθημερινά και σε τρελαίνουν όχι μόνο με την εμφάνιση αλλά και τη γεύση τους...


Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις την υπέροχη ζεστή σοκολάτα με πραλίνα...Α, και την bitter...A, και ο espresso τους είναι αρκετά καλός και έρχεται στο τραπέζι σου παρέα με υπέροχα βουτυρένια μπισκοτάκια..  Ό,τι κι αν επιλέξεις τελικά, απλά χαλάρωσε στον αναπαυτικό καναπέ του Ντεμοντέ και enjoy! 





Ντεμοντέ
Χάρητος 44, Κολωνάκι
Athens, Greece
Facebook Page










You Might Also Like

0 σχόλια

Flickr Images

Flickr Images