Glov Makeup Remover




Εδώ και μερικές μέρες, έχω δοκιμάσει κάτι που πραγματικά μου έκανε εντύπωση. Υπάρχει ,σου λέει, ένα ''μαγικό γάντι'' που μόνο με λίγο νερό αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ σου. Nαι σωστά διάβασες. Μόνο νερό. Το Glov  δεν είναι εμποτισμένο με κάποια ουσία, δεν προσθέτεις σαπούνι, γαλάκτωμα ή κάποιο micellaire, παρά μόνο το βρέχεις με κρύο ή χλιαρό νερό και το περνάς πάνω απο το μακιγιάζ σου (ακόμα και το αδιάβροχο). Και το πιο μαγικό; Όντως κάνει δουλεία, χάρη στις μικροίνες. Μπορεί να απαιτεί λίγη περισσότερη προσπάθεια απο το να ξεβαφτείς με κάποιο άλλο προϊόν αλλά έχει κάποια πλεονεκτήματα που το αντισταθμίζουν. Κατ' αρχήν είναι σίγουρα πιο οικονομικό απο το να έχεις κάποια προίόντα ντεμακιγιάζ, μαντιλάκια, βαμβάκια. Ειδικά αν σκεφτείς οτι ο μέσος όρος ζωής του Glov έιναι περίπου 3 μήνες. Μιας και δεν περιέχει κανένα μα κανένα χημικό είναι όχι μόνο κατάλληλο και για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες αλλά και οικολογικό.



 Σ'αυτό το σημείο θέλω να σου πω οτι δεν μιλάμε για cleanser, αλλά για makeup remover, οπότε τουλάχιστον για εμένα αντιστοιχεί στο Bioderma (ή το γαλάκτωμα) και τα βαμβάκια που χρησιμοποιώ κάθε μέρα για να ξεβαφτώ. Δοκίμασα λοιπόν, το Glov για μερικές μέρες. Είναι όντως πολύ εύκολο στη χρήση του, και πλένεται πανεύκολα μετά απο κάθε χρήση με λίγο σαπούνι (εγώ επέλεξα ενα Detol σε πλάκα). Στο δέρμα μου το πήρε πολύ καλά αυτό το πείραμα και δεν αντέδρασε με σπυράκια ή κάτι παρόμοιο. Και πίστεψέ με έχω πολύ τζαναμπέτικο δέρμα.


Μπορώ να φανταστώ να το χρησιμοποιώ σίγουρα σε ταξίδια μιας και πιάνει ελάχιστο χώρο: δοκίμασα την On the go έκδοση και το τοσοδούλι Quick Treat, τα οποία μπορείς να πάρεις παντού μαζί σου. Στο επόμενο ταξίδι σίγουρα θα αντικαταστήσουν τα βαριά μπουκάλια των ντεμακιγιάζ.



Τα προϊόντα Glov θα τα βρείς εδω






xoxoxo Nathalie










You Might Also Like

1 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο ποστ και άκρως ενημερωτικό!
    Και με επεισες να το πάρω <3
    φιλιά :**

    http://labeautefem.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Flickr Images

Flickr Images