My week in Instagram #3



Aκόμα μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και είμαι εδώ με καινούριο My week in Instagram! Αυτή η εβδομάδα τα είχε όλα: λιακάδα, βροχή, καφέ, μετακομίσεις, ζόμπι, βόλτες.. Πάμε να δούμε μαζί τις τελευταίες μέρες μέσα απο το φακό του Insta μου!


Η προηγούμενη (εεε το τονίζω η προηγούμενη...) εβδομάδα ηταν υπέροχα ανοιξιάτικη. Πριν λοιπόν αρχίσουν οι βροχές, ήταν το ιδανικό σκηνικό για καφέ στο χέρι και περπάτημα..



Βρέθηκα λοιπόν στο meet & greet event που διοργάνωσε η Fox Greece για την αγαπημένη σειρά The Walking Dead. Eκεί συναντήσαμε και τον Michael Cudlitz (yooohooooo!!!!!) !!


Οk, δεν είναι και το νέο της ημέρας αλλά το πόσο χάρηκα που βρήκα denim jacket ακριβώς όπως το ήθελα, σε σούπερ τιμή και με την χρονιά που γεννήθηκα κεντημένη πάνω, δε λέγεται!


Ίσως το πιο όμορφο νέο της εβδομάδας ήταν το οτι επιτέλους βρήκαμε σπίτι. Και ίσως το πιο αγαπημένο μου instapost να ήταν το πρώτο φως της μέρας, μέσα απο το παράθυρο του καινούριου σπιτιού...

Αν βρεθείς προς Ψυχικό, μην παραλείψεις να πας μια βόλτα απο το Tier.. Ο πιο βελούδινος freddo cappuccino σε υπέροχη ατμόσφαιρα..


Το πόσο αγαπώ τα vintage αντικείμενα είναι γνωστό...


....σχεδόν όσο αγαπώ το interior design...


...και τα απογεύματα στο Couleur Locale παρέα με μια ζεστή κούπα τσάϊ απο το Δρόμο του Τσαγιου


Αυτή τη βδομάδα δοκίμασα και τον καινούριο Nescafe Gold Blend Barista Style: ένα τελείως διαφορετικό και αρωματικό χαρμάνι που παραπέμπει περισσότερο σε espresso americano παρά σε κλασσικό νες... Απλά δοκίμασέ το...

Κάπως έτσι πέρασε η εβδομάδα μου..Κούτες με πράγματα, φίλοι, τα πρώτα ξενύχτια ''στο καινούριο'', γόβες απο δώ, τα Stan Smith του απο κεί κι εγώ στη μέση να προσπαθώ να bloggάρω λίγο.. Εσένα πώς σε βρήκε η προηγούμενη βδομάδα; Εξεταστική; Δουλειά; Χουζούρι; Ότι και αν κάνεις, κάνε το με στύλ και χαμόγελο...


Μέχρι την επόμενη φορα
xoxoxo Natalia





You Might Also Like

0 σχόλια

Flickr Images

Flickr Images