Bomber Jacket - OOTD


Μια ακόμα μεγάλη αγάπη απο τα 90's βρήκε τρόπο να τρυπώσει ξανά στη ντουλάπα μας. Σίγουρα θα θυμάσαι τα ''flight'' που φορούσαμε όλοι στο δημοτικό (αν όχι, έχεις γεννηθεί μετα το 1995 και συγχίζομαι...). Τα bomber jacket ,όπως είναι και η επίσημη ονομασία τους, έχουν ένα πολύ απλό σχεδιασμό και είναι ελαφριά αλλά και πολύ ζεστά, μιας και είχαν κατασκευαστεί για καθαρά πρακτικούς και ουχί fashionίστικους σκοπούς κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου πολέμου.

Αυτή λοιπόν η αφαιρετική, minimal αισθητική τους είναι που τα ξαναέφερε και στο streetstyle προσκήνιο. Μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα με ότι θα συνδύαζες και το παρκά σου, αρκεί να επιλέξεις πιο ''μαζεμένα'' κομμάτια στο κάτω μέρος μιας και το bomber jacket δίνει αρκετό όγκο.









Αν ψάχνεις ένα οικονομικό bomber jacket  δοκίμασε αυτό απο το Romwe: είναι πολύ ζεστό και θα εκπλαγείς απο την ποιότητά του. Το συνδύασα με girlfriend jeans απο τα Η&Μ, τα αγαπημένα μου Stan Smith και το πιο μαλακό t-shirt που έχω φορέσει από τα Massimo Dutti. Και φυσικά το μαύρο μου backpack απο Ζara. Extra tip: στο ΟΑΚΑ φυσάει. Πολύ.

Wearing:

Adidas Stan Smith Sneakers
Zara Backpack




xoxox Natalia



You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ όμορφο το blog σου και οι φωτογραφίες σου ΦΟΒΕΡΕΣ!! φιλιά :)
    Αν θα ήθελες ρίξε μια ματιά και στο blog μου.

    beautylittlesecretssd.blogspot.gr

    ReplyDelete
  2. πολύ ωραίo το blog σου συγχαρητήρια! Και ένα bomber jacket σε ζώσει σε διάφορες περιπτώσεις γιατί κάνει από μόνο του εντύπωση ειδικά αν είνα κάτι σαν αυτό https://www.notos.gr/gynaika/rouha/palto-boufan/boufan/bomber-jackets/mpoufan-3GW4700070/G0433/ !!

    ReplyDelete

Flickr Images

Flickr Images