5+1 Autumn Lipsticks



Εντάξει μην είμαι άδικη.. Δεν μισώ οτιδήποτε έχει σχέση με το φθινόπωρο και το χειμώνα... Για παράδειγμα, λατρεύω τις χουχουλιάρικες ζακέτες, τα σκουφάκια, τα κομψά μποτάκια και τα βαριά υφάσματα στα ρούχα. Α! Και τα κραγιόν φυσικά. Όλο το καλοκαίρι ,να σου πω την αλήθεια, το περνάω βάζοντας ενυδατικά balm με χρώμα και SPF,  και λίγη mascara. 

Με τα πρώτα κρύα ξεσαλώνω με τα έντονα χείλη: κόκκινο του κρασιού, καφέ-μπεζ, μπορντώ, μώβ... Έξι όμως είναι τα αγαπημένα μου. Πάμε να δούμε ποια είναι;

 

YSL Rouge Pur Couture - 54 Prune Avenue
Η καινούρια φθινοπωρινή εμμονή, ήρθε στα γενέθλια μου. Είναι ένα σκούρο καφέ μπορντώ lipstick με satin φινίρισμα, και υπερ-ενθδατική σύνθεση. Κρατάει αρκετή ώρα αν το συνδυάσεις με ένα lipliner, αλλά εγώ προτιμώ να το φοράω ''ταμποναριστα'' σβήνοντάς το λίγο με ένα χαρτομάντηλο.

Σίγουρα η πιο budget friendly επιλογή για το φθινόπωρο. Είναι απο τα κραγιον που πάντα με ρωτάνε απο που το πήρα. Το Seventeen Matte Lipstick No13 SPF15 (φτου σκουλικομυρμηγκοτρυπα) είναι ένα ''σκοτωμένο'' φούξια που μωβίζει και λίγο, με ματ τελείωμα. Διαρκεί απίστευτα, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε ένα balm σαν βάση γιατί έχει την τάση να στεγνώνει λίγο τα χείλη.

Άλλο ένα δωράκι (τώρα που το σκέφτομαι απο το ίδιο άτομο κιόλας, yayyy!) που φωνάζει ''φθινόπωρο'' είναι το Burberry Lip Cover No.20 Hibiscus, που μου θυμίζει πολύ το χρώμα του κόκκινου κρασίου στο λίιιγο πιο φωτεινό του. Έχει ένα πιο satin τελείωμα και καλή διάρκεια ακόμα και χωρίς lipliner. Nαι, δεν τρελαίνομαι για lip liner όπως έχεις καταλάβει...

Εδώ νομίζω οι συστάσεις είναι περιττές: το Rebel της MAC είναι απο τις πιο δημοφιλέις αποχρώσεις. Σκούρο μωβοκερασένιο χρώμα, απο τη σειρά Satin και το ιδιαίτερο άρωμα που εχουν όλα τα κραγιόν της MAC. Kαι κρατάει ώρες ακόμα και χωρίς βάση. Το αγαπώ.

Το Plumful, πάλι από MAC είναι το κραγιόν που επιλέγω για κάθε μέρα. Είναι πάντα μες την τσάντα μου, το φοράω κάθε μα κάθε μέρα και ενυδατώνει τα χείλη σε βάθος. Είναι απο εκέινες τις αποχρώσεις ''your lips but better'' που ταιριάζει έυκολα ό,τι τόνο επιδερμίδας κι αν έχεις.

Για το τέλος το κραγιόν που πιστεύω πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σου: ένα δυνατό κόκκινο όπως το ΜΑC Red. Ένα σχεδόν ματ κόκκινο με φοβερή διάρκεια που συμπληρώνει ιδανικά ενα look με eyeliner και mascara.
Κι ένα extra tip: όπως όλα τα MAC, αξίζει να περιμένεις το -25% που κάνει συχνά η MAC, και μπορείς να τα αποκτήσεις με περίπου 14ευρώ.
Εσύ ποιά κραγιόν θεωρείς ιδανικά για το χειμώνα; Σου αρέσουν οι πιο ματ υφές ή τα πιο ενυδατικά lipstick;


Φιλιά, Ναταλία.








You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Ena polu endiaferon post kai polu katatopistiko gia to poies epiloges exoun oles oi kuries aneksarthtou hlikias se kragion☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eυχαριστώ πολύ κ.Μπότση μουυυυ! <3 <3 <3 :P

      Delete
  2. Υπέροχες επιλογές! Τα ματ κραγιόν της Seventeen τα αγαπώ! Θα έλεγα ότι προτιμώ τα ματ κραγιόν ή τα σατινέ σε γενικές γραμμές! ;) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχουν απίστευτη διάρκεια τα συγκεκριμένα, και ναί κι εγώ δηλώνω εθισμένη στα ματ κραγιόν! <3 <3

      Delete

Flickr Images

Flickr Images