Pampering Afternoon with Nuxe!



Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να γυρνάς σπίτι, να ετοιμάζεις ένα ζεστό καφέ και να περιποιείσαι λίγο τον εαυτό σου. Όσο κουρασμένη ή νυσταγμένη να είμαι δεν αφήνω ποτέ το πρόσωπό μου με το μακιγιάζ της μέρας και τους ρύπους, και απο τότε που ξεκίνησα να τηρώ αυτό τον κανόνα το δέρμα μου μου το έχει ανταποδόσει στο 100%. 

Για να συνεχίσεις βέβαια αυτή τη συνήθεια, χρειάζεσαι ένα πολύ καλό κίνητρο. Και τι καλύτερο απο δυο εύχρηστα και αποτελεσματικά προϊόντα; Τις προάλλες έφτασε στα χέρια μου το kit με το Eau démaquillante Micellaire , το ''νεράκι ντεμακιγιάζ'' της Nuxe με ροδοπέταλα, και ο ενυδατικός ορός Sérum Crème Fraîche de Beauté




Το Eau Micellaire της σειράς, ξεβάφει μάτια, χείλη και πρόσωπο χωρίς τρύψιμο και προσπάθεια. Είναι κατάληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες και δεν ερεθίζει ούτε στο παραμικρό τα μάτια (δεν είναι πολλά τα micellaire που το κάνουν αυτό δυστυχώς). Το ροδόνερο είναι γνωστό για την ιδιότητα του να θρέφει το δέρμα σε βάθος και να το ενυδατώνει.


O ενυδατικός ορός Crème Fraiche de Beauté είναι μια λεπτόρευστη καταπραϋντική και ενυδατική κρέμα που ουσιασικά αναδομεί την επιδερμίδα. Είναι η τέλεια βάση για την ενυδατική σου, μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και πρωί και βράδυ, και εγγυάται ενίσχυση των αποθεμάτων νερού της επιδερμίδας. Επίσης περιέχει άνθη αμυγδαλιάς και πορτοκαλιάς, που του δίνουν ένα εκπληκτικό άρωμα. Και κάπως έτσι μια απλή ρουτίνα γίνεται μια απολαυστική διαδικασία.




Τα προϊόντα της Nuxe τα βρίσκετε σε φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών, και μάλιστα αυτή την περίοδο ο ορός κυκλοφορεί σε συσκευασία με δώρο το eau micellaire!
Ανακάλυψέ τα...

xoxo Ναταλία







You Might Also Like

7 σχόλια

  1. ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝUXE ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΔΕΡΜΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ HONDOS CENTER Η ΑΚΟΜΑ Κ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ...ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ POST ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ!! Όντως ειναι εκπληκτικά και προσιτα για την ποιότητα τους! <3

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. YOUR DRESSING GOWN is soooo cute :) love the products :) btw I enjoy reading your blog, maybe you might enjoy mine :)

    www.laluafashion.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww thank you! It's so fluffy.. The Nuxe products rock.. <3

      Delete
  3. Πολύ ωραίο και χαλαρωτικό το άρθρο σου Ναταλία! Ο ορός ακούγεται καλός, θα τον έχω κατά νου! Φιλιά :) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Είναι πολύ καλό προϊόν, δοκίμασέ το <3 Φιλιά πολλά! <3

      Delete

Flickr Images

Flickr Images