Vichy Idealia Review



Το καλοκαίρι σιγά σιγά φεύγει.. Μια καινούρια εποχή ξεκινα, και μαζί της φέρνει  ένα κύμα ανανέωσης! Γιατί κακά τα ψέματα, ο ήλιος, η θάλασσα και η ζέστη μπορεί να βλάψουν αρκετά το δέρμα μας. Τι καλύτερο λοιπόν απο μια δροσιστική πλούσια κρέμα με υφή sorbet και λαμπερό αποτέλεσμα; 

Τις τελευταίες μέρες ανακάλυψα την Idealia Gel-Creme de Lumiere Lissant της Vichy. Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα με λεπτή αναλαφρη υφή που υπόσχεται λείανση των πρώτων ρυτίδων, φυσική λάμψη αλλά με ματ αποτέλεσμα και βαθιά 24ωρη ενυδάτωση. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το δέρμα μου μετά την ταλαιπωρία του καλοκαιριού. Επέλεξα την λεπτόρευστη υφή που είναι κατάληλη για μεικτά προς λιπαρά δέρματα, και το αποτέλεσμα δεν με απογοήτευσε. 



Την χρησιμοποιώ κυρίως το πρωί, και χαρίζει μια απαλή λάμψη στο δέρμα καθώς απαλύνει τα όποια σημάδια κούρασης υπάρχουν στο πρόσωπο (μεταξύ μας, δεν κοιμάμαι και πολύ σωστά, και αυτό μερικές φορές βγαίνει στο δέρμα μου..). Σίγουρα το δέρμα μου δείχνει πιο φωτεινό αλλά το νιώθω και πολύ απαλό και ελαστικό απο τότε που ξεκίνησα την Idealia. Και το καλύτερο; Επειδή ακριβώς έχει την λεπτή υφή του sorbet, δεν ερεθίζει το δέρμα και δεν πυροδοτεί την ακμή.

Θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα στα κορίτσια μετά τα 28, μιας και πρόκειται για μια ανάλαφρη κρέμα, ιδανική για την πρόληψη των πρώτων ρυτίδων αλλά και για βαθιά θρέψη χάρη στη περιεκτικότητά του σε Κομπούχα, προϊόν ζύμωσης από μαύρο τσάι, που είναι αναγνωρισμένη εδώ και αιώνες από τη φαρμακοποιία για τις θεραπευτικές, αντιοξειδωτικές και τονωτικές της ιδιότητες. 




Την Vichy Idealia θα τη βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία, καθώς και σε επιλεγμένα Hondos Center στο τμήμα των δερμοκαλλυντικών. 



xoxo Nathalie 

You Might Also Like

0 σχόλια

Flickr Images

Flickr Images