6 Ways to Cope with Being Bored


Σε όλες μας συμβαίνει κάποιες φορές: γυρνάμε σπίτι απο τη δουλειά και κανένας φίλος δεν έχει χρόνο για βόλτα ή καφέ.. Ή υπάρχει διάθεση για βόλτα αλλά το πορτοφόλι μας έχει άλλη άποψη.. Ή δε βοηθάει ο καιρός.. Μερικά απογεύματα λοιπον, μας βρίσκουν σπίτι να βαριόμαστε και να καταλήγουμε να περνάμε ώρες στο Facebook ή μπροστά στην τηλεόραση. Θα μου πείς που είναι το κακό με το να χαλαρώνεις που και που; Πουθενα! Τι θα έλεγες όμως για 6 τελείως free τρόπους να περάσεις το βαρετό σου απόγευμα στο σπιτι κάνοντας κάτι το διαφορετικό;

Online Learning. Θυμάσαι που πάντα ήθελες να ασχοληθείς με τη διακόσμιση; Ή εκείνο το σεμινάριο interior design που ποτέ δεν κατάφερες να μαζέψεις τα χρήματα για να το κάνεις; Πλέον μπορείς να κάνεις αυτά τα μικρά όνειρα πραγματικότητα απο τον καναπε σου και μάλιστα χωρίς να ξοδέψεις το παραμικρο. Δωρεάν πλατφόρμες online εκμαθισης όπως το Coursera για πράδειγμα παρέχουν μαθήματα για πάρα πολλούς τομείς που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Ασε που εμπλουτίζεις και το βιογραφικό σου!


Gym time. Σήκω απο τον καναπέ. Οχι τώρα, αφού τελειώσεις το post! Βάλε μουσική, ή ενα προγραμματάκι εκγύμνασης στο Youtube και ξεκίνα! Οι ενδορφίνες θα ανέβουν στα ύψη και το κέφι σου θα φτιάξει. Άσε που, τι νομίζεις, η Άνοιξη και τα hot σορτσάκια είναι πολύ πιο κοντά απ´όσο νομίζεις!




Beauté την Κυριακή: Πάντα ήθελες να μάθεις πως γίνονται τα Boxer Braids αλλα δεν προλαβαινες; Ζήλευες τα κοτσιδάκια των blogger; no more! Στο YouTube υπάρχουν κατατοπιστικά βιντεάκια για να μάθεις να κάνεις τα αγαπημένα σου χτενίσματα. Το ίδιο μπορείς να κανεις και με ένα περίεργο nail art που έχεις σταμπάρει απο καιρό. Έχεις όλο το απόγευμα δικό σου για να τα πετύχεις!





Virtual Tourism: Θες να πας στο Portofino? Ή μήπως μια βόλτα στο Παρίσι και το Λονδίνο; Α α και η Νέα Υόρκη καλή είναι! Με ενα γρήγορο search μπορείς να βρείς virtual tour εφαρμογές που σου επιτρέπουν να δεις σε πραγματικό χρόνο τους δρόμους της πόλης που θες. Οκ , δε συγκρίνεται με το πραγματικό ταξίδι αλλα σίγουρα το να βλέπεις όμορφα μέρη του πλανήτη ειναι πιο ενδιαφέρον απο το timeline του πρώην σου n'est ce pas?
Ρίξε μια ματιά εδώ:
Paris Virtual Tour
Italy Virtual Tour
Virtual Walk Through Central Park





Outfit Planning. Μιας και έχεις ελεύθερο χρόνο, τι λες για το αγαπημένο μου παιχνίδι; Πήγαινε στη ντουλάπα σου. Διάλεξε ενα κομμάτι και προσπάθησε να το συνδυάσεις με ενα τελείως διαφορετικό τρόπο απο αυτόν που συνήθιζεις. Κάνε συνδυασμούς που θα μπορείς να φορέσεις τις επόμενες μέρες, παίξε με τα ρούχα και τα αξεσουάρ και βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Βγάλε φωτό τα σύνολα που ετοίμασες. Έτσι ώστε την επόμενη φορά που δε θα ξέρεις τι θα βάλεις να έχεις έτοιμα outfit!




Αυτά λοιπόν είναι κάποια από τα πράγματα που μου αρέσει να κάνω όταν είμαι σπίτι και δεν έχω να ετοιμάσω κάποιο post. Για να είμαι ειλικρινής, κάπως έτσι ξεκίνησα και το blogging: από την ανάγκη μου να κάνω κάτι που αγαπώ, με ένα διαφορετικό για εμένα τρόπο...

Wearing

Jumpsuit: Dresslink

Tights: Oysho
Lips: Mac Soar




xoxoxo Ναταλία..

















You Might Also Like

2 σχόλια

Flickr Images

Flickr Images