The Sweetest Meetup!


Πρίν λίγες μέρες βρέθηκα στα Cake Κηφισσιάς, για το meet up της γλυκιάς Δάφνης από το Life Report! Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια απο τότε που το πρώτο Cake άνοιξε στο Κολωνάκι.. 
Θυμάμαι ,πρωτοετής τότε, να πηγαίνω με τις φίλες μου στη μικροσκοπική του ''κουζίνα'' (γιατί περισσότερο θυμίζει χαριτωμένη κουζίνα του '60 παρά ζαχαροπλαστείο) και να απολαμβάνουμε τα ολόφρεσκα cupcakes του. 
Υπάρχουν όμως τόσα πολλά που μπορείς να δοκιμάσεις: όπως για παράδειγμα το Red Velvet cake.. Ωωωω Θεέ μου.. Αξίζει να σου πώ σ'αυτό το σημείο οτι σε αυτό το bakery, δεν χρησιμοποιούν τεχνιτές χρωστικές ούτε υπερβολική διακόσμηση στα γλυκά τους. Ίσως δε χρειάζεται κιόλας. Η αίσθηση οτι δοκιμάζεις κάτι με τελείως φυσικά υλικά, όπως στην κουζίνα της μαμάς είναι που κάνει τα Cake μοναδικά.




Το πιο γλυκό κομμάτι όμως εκείνη τη μέρα ήταν τα χαρούμενα πρόσωπα γύρω μου. Είναι υπέροχο να συναντάς ανθρώπους που γνωρίζεις ελάχιστα, αλλά έχεις τόσα πολλά να πείς και δεν σε λοξοκοιτάνε οταν βγάζεις 23 selfie με τα κεκάκια σου ( αχ, πώς με καταλαβαίνεις γλυκιά μου Ελεάννα aka Lace And Macarons) !  



Tι σας έλεγα; Εδώ με την Δάφνια και την Οάννα ρίξαμε απίστευτο γέλιο μέχρι να βγάλουμε μια selfie της προκοπής (ναι..πρέπει να αρχίσω τον decafeinne, εκτός αν θέλω να βγάζω μόνο κουνημένες φωτό...) . Και επειδή οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, φεύγοντας η Δάφνη μας έδωσε την πιο cute ροζ τσαντούλα γεμάτη με όμορφες εκπληξούλες από τα Body Shop, τα Messinian Spa και χειροποίητα κοσμήματα Atelia και Namaste.J !



Και να σου πω και κάτι... Πήγαινε αύριο πάρε την κολλητή σου μετά τη δουλειά. Πήγαινέ την σέ ένα Cake, να τα πείτε, να δοκιμάσετε το Red Velvet σας, να χαζέψετε, να βγάλετε και μια selfie, να γελάσετε, να περάσετε όμορφα. Μερικές φορές σίγουρα το ξεχνάμε αλλά είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή: να περνάμε όμορφα με εκείνους που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα!

Ναταλία.








You Might Also Like

1 σχόλια

  1. Περασαμε τελεια! Φοβερό το red velvet ;) Χαρηκα πολύ που σε γνώρισα Ναταλία! ��

    ReplyDelete

Flickr Images

Flickr Images