Nuxe et Moi... Review!




Η αρχή έγινε με το How to be a Parisian Wherever You Are. Μας έχει πάρει τα αυτιά η De Maigret λοιπόν με το πόσο κομψές και τέλειες είναι οι Γαλλιδούλες. Δεν παύει όμως να είναι ένα trend όλη αυτή η θεοποίηση της μέσης Παριζιάνας. Και από κάθε trend, καλό είναι να κρατάμε κάποια διαχρονικά κομμάτια που μας ταιριάζουν. Τόσο στη μόδα όσο και στην ομορφιά.

H διάσημη για το λαδάκι της γαλλική Nuxe κυκλοφόρησε το νέο της άρωμα Prodigieux Le parfum ,με τη χαρακτηριστική μυρωδιά που έχουν όλα τα προϊόντα της, και είχαν την καλοσύνη να μου το στείλουν να το δοκιμάσω μαζί με την Bronzing Powder...





Αν έχεις δοκιμάσει το Huile Prodigieux, το λάδι πολλαπλών χρήσεων θα καταλαβαίνεις για τι μιλάω. Αν όχι πήγαινε τώρα στο φαρμακέιο/Hondos Center , ζήτα ένα δειγματάκι και θα με θυμηθείς.. Όπως και το λάδι, το άρωμα μυρίζει σαν αμυγδαλωτό..σαν γιασεμί.. κάτι πολύ γλυκό και γνώριμο. Δεν μπορώ να στο περιγράψω, απλά δοκίμασέ το!
 Το καλύτερο δε, είναι οτι έτσι ακριβώς μυρίζουν όλα τα προϊόντα της σειράς, ακόμα και το bronzer!

Αυτό που μου άρεσε με τo bronzer είναι οτι είναι τελείως ματ , και σε τέτοια απόχρωση ώστε μπορώ να τo χρησιμοποιήσω και για κοψίματα ( πόσο μας έχει καταστρέψει αυτή η Kardashian με το contouring..) αλλά και για να ''ζεστάνω'' λίγο το χρώμα στα μαγουλάκια μου που τώρα δειλά δειλά αρχίζουν να μαυρίζουν.
Το καλό με τις πούδρες που δεν έχουν μεσα shimmer, είναι οτι φοριούνται άνετα και το χειμώνα, άρα δε θα μείνει στο συρτάρι σου μετά το καλοκαίρι. Μάλιστα, περιέχει Βιταμίνη Ε και έχει μη φαγεσωρογόνα σύνθεση (δεν επιβαρύνει δηλαδή τα ακνεικά δέρματα) και αποτελείται απο 87% φυσικά συστατικά. Thumbs up Nuxe!



Μετά απο μια μικρή έρευνα στα online φαρμακεία, είδα οτι τα δυό τους κυκλοφορούν σε πακετάκι με την bronzing πούδρα δώρο, κι αν το ψάξεις λίγο περισσότερο θα τα βρείς σε πολύ καλή τιμή (αν σκεφτείς οτι είναι 50ml και η πούδρα είναι σε αρκετά μεγάλη ποσότητα).

Και για να κλείσουμε αλά γαλλικά: Bisous petites Mademoiselles! 


You Might Also Like

4 σχόλια

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ PARABENS!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ☺☺ NICE POST GIRL ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ! Είναι απίθανα προϊόντα.. <3 <3

      Delete
  2. Ωραίο post, υπέροχα προϊόντα και πολύ σωστό υστερόγραφο! Keep up the good work :)

    ReplyDelete

Flickr Images

Flickr Images