Lancôme Grandiôse Mascara







Αν ψάχνεις για ένα εμπεριστατομένο review με αναλύσεις επι των αναλύσεων ως προς το βουρτσάκι και τη σύνθεση της Lancôme Grandiôse Mascara , λυπάμαι θα σε στενοχωρήσω λίγο! Οι γνώσεις μου στα καλλυντικά περιορίζονται σε ότι έχω μάθει απο κολλητές και τις You-Tubers που παρακολουθώ φανατικά (Να'ναι καλά η Μάρα, η Χριστίνα, η Zoella και τα άλλα ταλαντούχα κορίτσια..). Θα σου πώ όμως γιατί μου αρέσει, και τι διαφορές βλέπω σε σχέση με άλλες mascara.



Να σου πω για αρχή οτι μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα mascara από πιο οικονομικές εταιρίες όπως η Magna Lash Mascara της Radiant (που παραμένει μια από τις αγαπημένες μου), κάποιες απο Essence, Models Own και Seventeen. Πιστεύω οτι οι εκπτώσεις είναι η κατάληλη περίοδος για να αποκτήσεις μια high end mascara που ομολογουμένως είναι αρκετά τσουχτερή η τιμή της. 26ευρώ μετά (αουτς....) πήγα σπίτι και για αρχή χάζευα την πανέμορφη συσκευασία της με το διαφανές καπάκι που αιχμαλωτίζει ενα μαύρο λουλούδι. Πραγματικό στολίδι για το ράφι με τα καλλυντικά μου δε λεω, αλλά πάμε στην ουσία: 




 Ανοίγοντάς τη, βλέπω οτί το βουρτσάκι κάνει από μόνο του μια διαφορετική καμπύλη σαν λεπτεπίλεπτος κύκνος, το λεγόμενο swan-neck wand που βοηθά να φτάσουμε και τις πιό μικρές βλεφαρίδες. Διαβάζω επίσης οτι στα συστατικά της εμπεριέχονται εχκυλίσματα Φυτικών Κυττάρων Τριαντάφυλλου που βοηθούν τις βλεφαρίδες να γίνουν πιο μακριές και δυνατές..Και κάπου εκέι πέταξα το χαρτάκι στην άκρη γιατί βαρέθηκα και ξεκίνησα να τη δοκιμάσω.




Μετά από μια μόλις στρώση τολμώ να πώ οτι ενθουσιάστηκα! Κατ'αρχήν έχει πολύ έντονο μαύρο, χωρίς να ''μπλεδίζει'' και χωρίς να κάνει κομπάκια. Δεν μπορείς να πείς οτι με τη μια στρώση δίνει όγκο σε κάθε τρίχα ξεχωριστά, δίνει όμως και αρκετό μήκος όπως βλέπεις και στη δεύτερη φωτό. Το αποκορύφωμα ήρθε με τη δεύτερη στρώση, που πραγματικά έδωσε όγκο και μήκος, σχεδόν σα να φορούσα ψεύτικες βλεφαρίδες!


Χωρίς καθόλου mascara - Με μία στρώση - Με δυο στρώσεις mascara.

Αν ψάχνεις λοιπόν για μια high end μάσκαρα, για να κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου η Grandiôse είναι μια πολύ καλή επιλογή. 

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. μμμ ωραία!! :)
    Τι όμορφο blogaki μόλις σε ανακάλυψα!!
    Θα χαρώ να περάσεις και συ απ το δικό μου! :)

    ReplyDelete

Flickr Images

Flickr Images