Φάκελος Birkenstock!




Όλα ξεκίνησαν το 2013 όταν η Céline παρουσίασε την resort συλλογή της. Αέρινα μοντέλα με minimal δημιουργίες, βάδιζαν αγέρωχα στην πασαρέλα φορώντας παπούτσια που μόνο τουρίστα το Δεκαπενταύγουστο μπορούν να θυμίσουν... Κι όμως, αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να απενοχοποιηθούν στον κόσμο της μόδας, αυτά τα αντικειμενικά άσχημα παπούτσια.. Το είχαμε ξαναδεί αυτο το φαινόμενο: οι ''άσχημες'' Ugg ήρθαν και έμειναν στο streetstyle ακόμα και ανθρώπων που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τη μόδα, ωστόσο τις αγάπησαν για την άνεση και τη ζεστασιά τους.

Άνεση. Μπορεί μια γυναίκα να απαρνηθεί τελείως την κομψότητα για χάρη της άνεσης; Μπορείς να κλείσεις στη ντουλάπα τα λεπτεπίλεπτα πέδιλά σου και να φορέσεις τα chunky σανδάλια με τη χοντρή σόλα; Ή μήπως οι 90's επηρροές από ανέμελες φωτογραφίες της Kate (μια είναι η Kate ντε...) αρκούν για να το σκεφτείς ακόμα μια φόρα; Δες πως συνδύασαν οι blogger τα Birkenstocks πριν βιαστείς να απαντήσεις..
















H Kate Moss στα 90's με Birkenstocks

Μήπως αλλάζεις σιγά σιγά άποψη; Μήπως ξαφνικά τα Birkenstock δείχνουν αρκετά minimal και κομψά συνδυασμένα με ένα ανάλογο outfit; Μήπως ήρθε η ώρα να τα απενοχοποιήσουμε κι εμείς ρισκάροντας να χαρακτηριστούμε fashion victims; Ίσως. Αλλά μόδα είναι να ρισκάρεις, να φοράς αυτό που σε εκφράζει, αυτο που νιώθεις οτι σου πάει, χωρίς να σε νοιάζει τι θα πούν οι άλλοι. Και ίσως μετά απο 10-20 χρόνια να κοιτάζεις παλιές φωτογραφίες και να χαμογελάς γλυκά ξέροντας οτι τουλάχιστον διάλεξες αυτό που εσύ ήθελες...





You Might Also Like

0 σχόλια

Flickr Images

Flickr Images