Urban Coffee 4



Με τον Instagram (και real life πλέον) husband μου, έχουμε ένα αγαπημένο συνήθειο. Όταν βρούμε ελεύθερο χρόνο, η καλύτερή μας είναι να ανακαλύπτουμε micro-roasteries ή τις νέες αφίξεις στο κέντρο που υπόσχονται καλό και ποιοτικό καφέ. Έχουμε βρεθεί στα πιο απίθανα σημεία του λεκανοπεδίου για να βρούμε τον ιδανικό καφέ, και συνήθως αρκεί μια γουλιά και μια λοξή ματιά του ενός στον άλλο για να καταλάβουμε αν άξιζε τον κόπο. Σήμερα λοιπόν, θα μιλήσουμε για τρία urban μαγαζιά στο κέντρο που σίγουρα αξίζουν να τα επισκεπτείς.



 ANÄNA Coffee & Food

Στο 33 της Πραξιτέλους θα βρείς μέσα σε ένα υπέροχο ανακαινισμένο νεοκλασσικό χώρο, το  ANÄNA. Σε αυτό το καφέ θα βρείς αρκετά ιδιαίτερα χαρμάνια απο Κένυα, Βραζιλία και  Αιθιοπία που αναδίδουν αρώματα απο βερύκοκο, γρεϊπφρούτ ή πικραμύγδαλο. Έχει επίσης και αρκετές vegan επιλογές στα snack του. Ο εσωτερικός χόρος είναι self service, αλλά αν κάτσεις στον έξω στέψε το βλέμμα σου προς τα πάνω, για ένα απο τα πιο instagramable στιγμιότυπα.





   








Morning Bar

Κατηφορίζοντας προς το Κουκάκι, στην Οδυσσέα Ανδρούτσου θα βρείς το Morning Bar. Δε θα δυσκολευτείς καθόλου να το αναγνωρίσεις μιας και το πολύχρωμο πλήθος μέσα και έξω απο αυτό κάνει αισθητή την παρουσία του. Αυτό το cafe έχει μια minimal αλλά και ταυτόχρονα old school προσέγγιση όσον αφορά τη διακόσμηση. To πιο ενδιαφέρον δε, είναι οτι στο υπόγειο του, το Morning Bar φιλοξενεί το showroom του fashion brand ''ΜΕ ΤΗΕΝ''. Όσον αφορά τώρα τον καφέ, εδώ έχουμε specialty cafe απο την Area 51 από Βραζιλία και Αιθιοπία. Α! και μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα ρολλάκια κανέλας τους...





Rabbit Punch

Kαι από το Κουκάκι πεταγόμαστε στο Παγκράτι και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ευφρανορος στο 40, για να βρούμε το Rabbit Punch. Αν σου αρέσει το Underdog στο Θησείο , τότε θα λατρέψεις τον καφέ εδώ μιας και πρόκειται για την ίδια ομάδα.
 Η φιλοσοφία του Rabbit Punch είναι να παρέχει νόστιμους και εποχιακούς καφέδες όπως ακριβώς θα γινόταν με κάποιο φρούτο.Κάθε σεζόν λοιπόν δοκιμάζουμε διαφορετικές ποικιλίες καφέ που μάλιστα δεν μπορούμε να βρούμε αλλού, μιας και καβουρδίζονται αποκλειστικά απο το The Underdog Coffee Roasters.
Φυσικά μην παραλλείψετε να δοκιμάσετε το περίφημο brunch του Rabbit Punch!





Ποιό είναι το δικό σου αγαπημένο Cafe?

xoxoxo Natalia

You Might Also Like

0 σχόλια

Flickr Images

Flickr Images