Urban Coffee #3



Αυτή τη φορά,  στο Urban Coffee, φεύγουμε απο την πρωτεύουσα και ανηφορίζουμε για τα Τρίκαλα. Η πόλη χωρίζεται στη μέση απο τον Ληθαίο ποταμό. Τα Τρίκαλα χαρακτηρίζονται από την ύπαρξη του ποταμού αυτού, που αποτελεί το κυριότερο αξιοθέατό τους. Δεδομένου ότι χωρίζει την πόλη στα δυο, οι όχθες του συνδέονται με δέκα γέφυρες, μισές από τις οποίες είναι για πεζούς.

 Αν λοιπόν βρεθείς στα Τρίκαλα, σε ένα στενάκι κοντά στον πολύβουο πεζόδρομο της ''Ασκληπιού'' θα βρείς το Ρετούς: ένα καφέ σε βιομηχανικό στυλ αλλα με πολύ ιδιαίτερο concept. Η κεντρική ιδέα είναι οτι βρίσκεσαι σε κάποιο vintage φωτογραφείο. Στον πάνω όροφο μάλιστα μπορείς να δεις φωτογραφικές μηχανές, φώτα, επιγραφές ακόμα και παλιές φωτογραφίες απο την ιστορία της πόλης.







Και όλα αυτά φυσικά με εξαιρετικό καφέ: τον competion espresso της Taf roastery. Η σειρά Competition Espresso περιλαμβάνει blends υψηλής ποιότητας απο επιλεγμένους κόκκους καβουρδισμένους για μηχανές espresso, με εξαιρετικά γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά που αναδεικνύονται μέσα από κάθε φλιτζάνι espresso...








Αν λοιπόν βρεθείτε στα Τρίκαλα μην χάσετε την ευκαιρία να πιείτε ένα καφεδάκι στο Ρετούς μετά τη βόλτα σας στην πόλη..





You Might Also Like

0 σχόλια

Flickr Images

Flickr Images