Spring Inspo!




Τι κι αν είμαστε στην καρδιά του Φεβρουαρίου; Ήδη νιώθουμε σιγά σιγά την Άνοιξη να τρυπώνει στην ζωή αλλά και στη ντουλάπα μας.. Κι επειδή ακόμα είναι λίγο νωρίς για τα λουλουδένια φορέματα που βλέπουμε στις βιτρίνες, αλλά όπως και να το κάνουμε το θέλουμε το ανοιξιάτικό μας, σου ετοίμασα αυτή τη Spring Wishlist! Και όπως πάντα σε low budget εκδοχή!

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Άνοιξης θα είναι τα Bomber Jackets! Σε κλασσικό χακί, ή γλυκό ροζ , αυτό το 90's μπουφανάκι θα είναι ιδανικό για εκέινα τα βραδάκια που θες κάτι από πάνω. Ιδανικά, συνδύασέ το με ένα high waisted τζίν για ένα πιο vintage αποτέλεσμα. Μια τάση που θα δούμε και φέτος είναι τα πουκάμισα που αντί για κουμπιά έχουν όμορφα δεσίματα. Για ένα πιο bohemian αλλά και sexy στυλ, τόλμησε να τα συνδυάσεις με ένα δαντελένιο bralette

Για να ολοκληρώσεις το outfit μένει να διαλέξεις αξεσουάρ. Εγώ για να το κάνω λίγο πιο mademoisellίστικο, θα έβαζα ένα καπέλο τύπου fedora, ένα ζευγάρι άνετα flat παπούτσια και ένα κλασσικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Κόκκινο κραγιονάκι και έτοιμη για βόλτα! 


Wishlist:




Εσύ τι αξεσουάρ θα επέλεγες για ένα τέτοιο outfit;






You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Kswshkwtiko anoiksiatiko kai opws panta stylato☺ nice post☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! <3 <3 <3 <3

      Delete

Flickr Images

Flickr Images