My go-to outfit - OOTD



Όλες έχουμε ένα αγαπημένο outfit. Ένα τζιν που κάνει την τέλεια εφαρμογή, ένα χουχουλιάρικο πουλόβερ, ένα φόρεμα ή ένα jumpsuit που μας κάνει να αισθανόμαστε υπέροχα οταν το φοράμε. Είναι αυτά τα ρούχα που θα πιάσουμε πρώτα απο την ντουλάπα ένα πρωί που έχουμε αργήσει ή όταν απλά θέλουμε να νιώσουμε καλά.. Για εμένα αυτό το ρόλο έχουν σίγουρα το αγαπημένο μου μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή και κάποιο γκρί πουλοβερ... Είναι πάρα πολύ ευέλικτα και μπορούν με το σωστό συνδυασμό να φορεθούν όλες τις ώρες.



Για το σημερινό OOTD επέλεξα με το Stradivarius παλτό που απέκτησα στις εκπτώσεις (παρόμοιο θα βρείς εδω), για ένα πιο minimal αποτέλεσμα. Το πουλόβερ μου θα το βρείς στο Romwe και είναι σούπερ οικονομικό αλλά πολύ βολικό και μαλακό, ιδανικό για κάθε μέρα. Από την παρέα δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα lace up μπαλαρινάκια μου απο το Mango που δίνουν αυτό το ''τσίκ'' στο ντύσιμο.




Aυτό λοιπόν είναι το outfit που επιλέγω πιο συχνά για να νιώθω άνετα όποια και αν είναι η περίσταση! Εσύ τι επιλέγεις όταν είσαι στο τρέξιμο αλλά θες να δείχνεις (και να νιώθεις) υπέροχα;



Wearing

Zara Trousers
Romwe Sweater
Stradivarius Coat (similar)
Mango Lace Up Flats
Regalis Sunnies
Stradivarius Ring


xoxoxo Natalia

You Might Also Like

3 σχόλια

  1. Σωστά λες, κι εγώ έχω ένα τέτοιο "χουχουλιάρικο" outfit :) Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή το συγκεκριμένο χρώμα είναι ευέλικτο, γιατί και το δικό μου είναι στους τόνους του γκρι κι ανθρακί :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για κάποιο λόγο τα μισά μου ρούχα είναι γκρί!χαχα έχει την ''ευκολία'' του μαύρου χωρίς να είναι τόσο βαρύ.. Αγαπάμε και γκρί και χουχουλιάρικα outfit! <3

      Delete

Flickr Images

Flickr Images