Christmas Tales


''..Σ’ έναν τόπο πραγματικά μαγικό… 
στην πόλη των Τρικάλων και στον παλιό «Μύλο Ματσόπουλου» ζωντανεύει με εντυπωσιακό τρόπο φέτος για 5η χρονιά,η Μαγεία των Χριστουγέννων...''


Παραμύθι. Αυτό ακριβώς είναι μια βόλτα στον Μύλο των Ξωτικών, στα Τρίκαλα. Ο παλιός αλευρόμυλος, γέμισε χρώμα, φώς και εδώ και πέντε χρόνια φιλοξενεί κάθε Χριστούγεννα μια όμορφη γιορτή. Μέσα στο Μύλο θα βρείς λιχουδιές και ''την κουζίνα του Αϊ Βασίλη'' που μπορείς να δοκιμάσεις γλυφιτζούρια, σοκολάτες και μπισκοτάκια. Λίγο πιο πέρα, στο δεντρόσπιτο πάνω απο το ποτάμι θα δείς το σπίτι του Αϊ Βασίλη και τα ελαφάκια του! Στα μικρά σπιτάκια θα βρείς όμορφα δώρα και περισσότερα γλυκά.

 Ιδανικά, επισκέψου το Χωριό των Ξωτικών απο τις 3 μέχρι τις 6 που δεν έχει πάρα πολύ κόσμο.  Η είσοδος είναι δωρεάν, όπως και το parking, και οι τιμές για τα δώρα και τα γλυκά είναι πολύ οικονομικές.
 Ακόμα και αν πάει καιρός απο τότε που πίστευες στον κόκκινο κυριούλη με τα κόκκινα, η μαγεία των Χριστουγέννων είναι ακόμα εκεί. Και τη χρειαζόμαστε τελευταία αυτή τη μαγεία.

Πάμε να κλέψουμε λίγη απο τη μαγεία του Μύλου;











Περισσότερες πληροφορίες στο milosxotikon.gr

Ναταλία













You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Κάτι τέτοια βλέπω και μου ανοίγει η όρεξη για εκδρομή στα Τρίκαλα :) Ειδικά τα Χομπιτο-σπιτάκια είναι τέλεια! Καλές γιορτές!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ...Δεν κάνουμε καμιά βαλίτσα σιγά σιγά; χααχαχ! Καλές γιορτές Ελεάννα μου! Φιλιά!

      Delete
  2. Polu xristougenniatiko kai eortastiko to post☺ mas kseshkwsess ☺☺

    ReplyDelete

Flickr Images

Flickr Images