Christmas Outfit Ideas!


Ναι, ναι είναι αυτή η εποχή του χρόνου..
Μελομακάρονα, κουραμπιεδάκια, φωτάκια, στολίδια, τραπέζια και πάρτυ, γιορτές και εσύ μες τη μέση να ψάχνεις τι θα φορέσεις.. Ή ψάχνεις για δωράκια οικονομικά, αλλά να κάνουν και την τσαχπινιά τους.. Θες να είσαι κομψή αλλά και λαμπερη, στυλάτη αλλά και ζεστή και πάνω απ'όλα χωρίς να ξοδέψεις πολλά. 

Μπορεί οι online αγορές να μας φαίνονται βουνό, αλλά με λίγη προσοχή και μια μεζούρα ανα χείρας δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Ένα site που επιλέγω συχνά για τις αγορές μου είναι το SheIn. Είναι αρκετά οικονομικό και μπορείς να βρείς όλα εκείνα τα statement κομμάτια που βλέπεις σε όλα τα blog!

 Έχω λοιπόν να σου προτείνω τέσσερα total look για τις γιορτές και όχι μόνο! Πάμε να τα δούμε;


Coffee time!
Όσο να 'ναι κάτι οι άδειες, κάτι οι βόλτες στη στολισμένη πόλη, για ένα καφέ θα πας! Αλλά θέλεις να δώσεις και μια πιο glam νότα, σωστα; Μια ωραία λύση είναι τα metallic κολάν που βλέπεις τώρα τελευταία παντού. Αν τα συνδυάσεις με ένα πιο casual ντύσιμο δείχνουν chic και αν μη τι άλλο γιορτινά! Ένα χαλαρό πουλόβερ και ένα ζευγάρι στυλάτα brogues θα δώσουν άλλο χαρακτήρα στο λαμπερό σου κολάν!
Backpack
Gold Leggings  Sweater
Shoes  Coat
Hat  Sunglasses


Party Girl I
Από ένα τέτοιο post δε θα μπορούσαν να λείπουν και μερικά party looks! Για το πρώτο look σκέφτηκκα ένα βελούδινο φορεματάκι με flat μπότες μέχρι πάνω από το γόνατο (για τα κορίτσια που θέλουν να είναι στυλάτα αλλά δεν αντέχουν τα ήψη..). Πέτα απο πάνω και ένα σούπερ σκούρο κραγιόν και ετοιμάσου για τρελλό ξενύχτι χωρίς κούραση!
Over the knee boots
Bag Hat
Coat


Party Girl II 
Γιορτές χωρίς λίγο κόκκινο γίνονται; Τι λες για ένα σούπερ maxi dress και ένα ζευγάρι lace up ψηλοτάκουνες γόβες. Και πόσο όμορφο θα δείχνει με messy μπούκλες και ένα λαμπερό ear cuff;
Dress
Lace Up Shoes
Bag Coat Ear Cuff



Party Girl III

Και για το τέλος το αγαπημένο μου: Πιστεύω οτι δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από ένα φόρεμα με ανοιχτή πλάτη. Και για να ξεφύγουμε λίγο απο το κλασσικό μαύρο επέλεξα ένα σε navy μπλέ. Και φυσικά το συνδύασα με κατακόκκινες ψηλές γόβες με φιόγκο, γιατί αν δεν βάλεις κατακόκκινες γόβες στις γιορτές πότε θα τις βάλεις; Μη φοβηθείς να συνδυάσεις αυτό το outfit με μια μπέζ τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες (όχι δε χρειάζεται να σετάρεις την τσάντα με το παπούτσι έχουμε πει...)!
Shoes
Ear Cuff   Dress
Bag

Kαλές γιορτές Mademoisellάκια μου!

Natalia



You Might Also Like

8 σχόλια

  1. To site auto einai teleiooooooo!!!! Exei ta panta kai se polu kales times....tha prospathisw aurio na kanw agora giati einai xeno site kai mexri prin ligo kairo duskoleuomoun!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχει πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία και αρκετά καλή ποιότητα στα προιόντα του! Λίγη προσοχή θέλει με τα size charts αλλά γενικά έχω μείνει ευχαριστημενη!

      Delete
  2. Teleio post polu mou arese☺ aristes protaseis gia akomh mia fora!!

    ReplyDelete
  3. Teleio post kai pali! Xeroume an einai dwrean h apostolh gia Ellada?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συνηθως είναι γύρω στα 2-3ευρώ. Αλλά απο ένα ποσό και μετά ειναι δωρεάν νομίζω! ;)

      Delete
  4. Για μια ακομα φορα πολυ μας εδωσες πολυ ωραιες ιδες urbanmadmoisel!!!!vasiastl!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ Βάσια μου!! ❤️❤️❤️

      Delete

Flickr Images

Flickr Images