Raining again...




Δεκέμβριος λοιπόν..Λαμπάκια, στολίδια, μελομακάρονα και άλλα τέτοια γιορτινά έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους όπου κι αν κοιτάξεις.. Κρύο όμως; Σιγά σιγά, ήρθε κι αυτό και μαζί του ήρθε και η βροχή. Και τι θα κάνεις εσύ μικρή μου Urbanomademoisellίτσα που και κρυώνεις και θες να σαι και στυλάτη; Ε; Κατ' αρχήν θα διαβάσεις το post που ακολουθεί και μετά θα τρέξεις και στο Pinterest μου για να παίρνεις συνεχώς ιδέες για τα  καθημερινά σου outfit!



Στο θέμα μας όμως.. Δεν υπάρχει λόγος να μη δείχνεις όμορφη επειδή ο καιρός κάνει τα δικά του. Το πρώτο πράγμα που χαλάει πάνω μας με τη βροχή, είναι τα μαλλιά. Άσε το ισιωτικό στην άκρη και πιάσε ένα σκουφάκι ή ενα κομψο καπέλο ( όπως έμαθες να το φοράς εδώ ).  Και δε θα βραχείς και θα δείχνεις και πιο περιποιημένη, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια.





Κολπάκι νούμερο δυο: Ξέρω οτι πολλές απο εσάς δεν απαρνιούνται τα τακούνια τους ακόμα κι αν έξω απ' το παράθυρό τους ρίχνει καρέκλες, τραπέζια και τη θειά μου τη Μερόπη και τα σεμεδάκια της. Αποτέλεσμα; Τσαλαβουτάτε με το 10ποντο, πατινάροντας στα πεζοδρόμια χαρίζοντας απλόχερα το γέλιο. Η λύση; Τα χοντρά τακούνια. Αυτή τη στιγμή στα καταστήματα υπάρχουν super-stylish μποτάκια και μπότες με chunky τακούνια που θα σου χαρίσουν πόντους και θα σε γλιτώσουν απο την τούμπα.


Ένας ακόμα σύμμαχος σου, είναι τα μεγάλα χουχουλιάρικα φουλάρια. Θα σε κρατήσουν ζεστή, δίνοντας χαρακτήρα ακόμα και στο πιο απλό outfit. Αν μάλιστα τα συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου leather leggings θα έχεις ένα πολύ δυναμικό και urban αποτέλεσμα.





Ο πρωταγωνιστής όμως σε όλα αυτά δεν είναι αλλος απο την ομπρέλα σου!  Εδώ έχω να σου πω τα εξής: Δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε μια ακριβή ομπρέλα μιας και οι ομπρέλες μαζί με τους αναπτήρες αποτελούν τα πιο συχνά χαμένα (ή και καβατζωμένα-γκουχ-γκουχ) αντικείμενα. Μια μικρή μονόχρωμη θα δείχνει τέλεια με το καρώ φουλάρι σου. Αν πάλι θες κάποια με print απέφυγε τις κλασσικές απομιμήσεις.. Να σαι σίγουρη οτι μια ζωηρή κόκκινη ομπρέλα των 2-3 ευρώ δείχνει  πολύ πιο στυλάτη από μια μούφα ''Λουιζ-Βουητόν''.






Αυτά πορς το παρόν! Μέχρι το επόμενο post σε περιμένω στη σελίδα μου στο Facebook που ανανεώνεται κάθε μέρα, και στο Instagram για περισσότερα OOTD!

xoxoxo
Ναταλία

You Might Also Like

0 σχόλια

Flickr Images

Flickr Images