The Vest - OOTD


Ένα απο τα πιο συνηθισμένα ''κόλπα'' των fashion bloggers είναι σίγουρα το layering. 
Δεν θέλει και μεγάλη φιλοσοφία, να σου πω την αλήθεια: συνδυάζεις δυο έως τρείς στρώσεις ρούχων φροντίζοντας τα πιο φωτεινά χρώματα να είναι πιο κοντά στο σώμα σου και τα υλικά να δένουν αρμονικά μεταξύ τους.


Το μαύρο μακρύ γιλέκο είναι ένα κομμάτι κλειδί για layering τόσο το φθινοπωρο όσο και το χειμώνα. Μπορείς να το φορέσεις πάνω απο ένα μακό (όπως εγω στο σημερινό μου ντύσιμο), πάνω απο το δερμάτινο jacket σου, κάτω απο ένα πόντσο ή μια μάλλινη φαρδιά ζακέτα για να δώσεις  δομή στο ντύσιμό σου.

Ακόμα και με μια μαλακή φούστα και sneakers, το μαύρο μακρύ γιλέκο δείχνει λίγο πιο περιποιημένο σαν να πρόσεξες λίγο παραπάνω την εμφάνισή σου σήμερα. Μπορείς να το βρείς παντού σε διάφορα χρώματα και υφάσματα. Βρήκα μια πιο budget friendly εκδοχή στα  Stradivarius και το συνδύασα με το αγαπημένο μου Zara backpack και Adidas αθλητικά.







Skirt: Zara
Vest: Stradivarius
Eyewear: Regalis Collection
T-shirt: Pink Woman
Sneakers: Adidas
Bracelet: Jumbo (ω ναι!!)

Φιλάκιααααα, Ναταλία





You Might Also Like

4 σχόλια

  1. I am very happy to be able to read it. I hope you blog for the better future and more and more visitors. successful thanks http://obattbcparutradisional.com/cara-alami-mengurangi-mata-minus-yang-tinggi/

    ReplyDelete
  2. http://obatkolesteroltinggi.biz/obat-penyakit-tukak-lambung/

    ReplyDelete
  3. i love the way you styled the superstars
    definitely some good fashion inspo xx

    www.keelieskloset.blogspot.co.uk
    https://www.facebook.com/keelieskloset/

    ReplyDelete

Flickr Images

Flickr Images