JENNIFER LOPEZ | INGLOT




Τι σκέφτεσαι όταν ακούς καλοκαίρι; Ζέστη, θάλασσα, ανεμελιά, ηλιοκαμένη επιδερμίδα, λάμψη, φώς και sexy look που μαγνητίζει! Τι θα έλεγες αν μπορούσες να τα βάλεις όλα αυτά σε μια συλλογή μακιγιάζ; Η  JLO το έκανε για εσένα, και μαζί με την Inglot παρουσιάζουν τη νέα σειρά JENNIFER LOPEZ | INGLOT! Λαμπερά bronzer, χρυσαφένιες σκιές, μαγικά highlighter, αλλά και βερνίκια νυχιών και πανέμορφα κραγιόν με μεγάλη διάρκεια, σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να αναδείξεις την latina diva που κρύβεις μέσα σου!





Με το Freedom System μπορείς να συνδυάσεις να φτιάξεις την δική σου ξεχωριστή παλέτα επιλέγοντας μέσα απο μια μεγάλη ποικιλιά σκιών και bronzer. Μην ξεχάσεις όμως να δοκιμάσεις και τα pigments της σειράς: έχουν υπέροχες μεταλλικές αποχρώσεις, και αν αναρωτιέσαι για τη διάρκεια τους, έχω να σου πώ οτι χρησιμοποίησα το Pure Pigment Eye Shadow στην απόχρωση J409 Cosmic Glow στο γάμο μου, και μέχρι το τέλος της βραδιάς έμεινε άθικτο! Κάτι ξέρει η Jenny from the block!




 Όσο για τα lipstick της σειράς; Έχει ένα απο τα πιο όμορφα και φλογερά κόκκινα που έχω δοκιμάσει. Και το καλύτερο; έχει άρωμα καρπουζιού για τα πιο ζουμερά φιλιά του καλοκαιριου!




Τα προϊόντα Inglot θα τα βρείς στα ομώνυμα καταστήματα αλλα και στο Inglot.gr.


xoxoxo Natalia

You Might Also Like

0 σχόλια

Flickr Images

Flickr Images