Black Marble


Tο πιο πιθανόν να τα έχετε προσέξει ακόμα κι αν δεν ασχολείστε ιδιαίτερα με τη μόδα:  leggings με σχέδια που θυμίζουν μάρμαρο, σε πολλά στύλ και χρώματα. Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε το marble print περισσότερο σε θήκες για κινητά, αλλά γρήγορα αυτή η τάση βρήκε το δρόμο της για τη ντουλάπα μας.. Και πόσο χαίρομαι που έγινε αυτό! Είτε είσαι ενα sporty κορίτσι είτε απλά θες μια αλλαγή στις casual εμφανίσεις σου, θα λατρέψεις τα marble leggings τόσο για την άνεση όσο και για το στυλ τους. Το δικό μου θα το βρείς στο mindyourstyle.gr και έχει απίθανη εφαρμογή που συγχωρεί τα 2-3 παραπάνω μελομακαρονάκια που τσίμπησες αυτές τις μέρες. 

Για την απογευματινή μου βόλτα το συνδύασα με ένα oversized πουλοβεράκι και ένα bomber jacket με κρόσσια, και φυσικά τα αγαπημένα μου sneakers! Ό,τι πρέπει δηλαδή για μια casual αλλά όχι βαρετή εμφάνιση.


Wearing














xoxoxo Natalia

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Δείχνεις έτοιμη για δράση με αυτό το σούπερ legging! Ναι, πράγματι, έχω δει κι εγώ παντού αυτά τα marble leggings αλλά δεν τα έχω τολμήσει ακόμα. Thanks for the inspiration!

    ReplyDelete

Flickr Images

Flickr Images