Eleon Cosmetics Review


Σου έχει τύχει να μυρίζεις ένα άρωμα και αμέσως να σου έρχονται στο μυαλό χίλιες δυό εικόνες και αναμνήσεις; Όταν τις προάλλες άνοιξα το κουτί που μου ήρθε απο την ελληνική éleon cosmetics μου ήρθαν στο μυαλό λουλούδια, άνοιξη, ελληνικό καλοκαίρι, βότανα και κάτι που μου θύμιζε ''σπίτι'' και ''ηρεμία''..Ναι...Εμ..Δεν είμαι καλή στο να σου περιγράψω αρώματα, οπότε συνεχίζω...Τα κύρια συστατικά της έιναι Ω3-6-9 και βιολογικά έλαια Καμελίνας και Ελιάς που σημαίνει σούπερ ενυδάτωση και περιποίηση!


Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις τις πρώτες γραμμές έκφρασης είναι να τις προλλάβεις. Και νομίζω στα 27 μου ήρθε η ώρα να κάνω κάποιες μικρές κινήσεις για να προστατέψω το δέρμα μου. Αν μάλιστα σκεφτείς οτι σχεδόν ποτέ δεν κοιμάμαι πάνω απο 8 ώρες, ζώ σε μια πόλη, και δεν πίνω αρκετό νερό (oops...), και βάφομαι κάθε μέρα,  το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να βοηθήσω το δέρμα μου να ενυδατωθεί εντατικά και να χτίσει την άμυνά του απέναντι στον χρόνο.


Ξεκίνησα λοιπόν δοκιμάζοντας το Αντιρυτιδικό και Συσφιγκτικό serum με σύμπλεγμα βιοενεργού πεπτιδίου και goji berry. Τί είναι το βιοενεργό πεπτίδιο δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Αυτό που ξέρω είναι οτι το serum έκανε την ιδανική βάση για την ενυδατική, και το μακιγιάζ που έκανα μετά.



Αμέσως μετά δοκίμασα την κρέμα ημερας για κανονικά - ξηρά δέρματα με SPF20 γιατί ναι πλέον τα κοιτάζω και αυτά (bye bye ενυδατική χωρίς SPF..). Κάνει όντω πολύ βαθιά ενυδάτωση και δεν ''βαραινει'' το πρόσωπο χάρη στην ελαφριά σύνθεσή της. Την ίδια αίσθηση δε, ένιωσα και με την κρέμα νυκτός. Της οποίας το άρωμα με χαλάρωνε στο τέλος της μέρας, πο πήγαινα στο κρεββάτι ξέροντας οτι έχω κάνει κάτι καλό για το δέρμα μου.


Κάθε πρωί χρησιμοποιούσα την κρέμα ματιών με σύμπλεγμα προβιοτικών, πράσινου τσαγιού, ροδιού και καφεϊνης, συστατικά γνωστά για τη δράση τους ενάντια στους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω απο τα ματάκια ( να σαι καλά χτεσινό κοκτεϊλάκι...).


Αυτό που με ενθουσίασε πιο πολύ όμως ήταν η μάσκα λάμψης και αναζωογόνησης που εκτός απο τα βιολογικά έλαια Καμελίνας και Ελιάς έχει και εκχύλισμα φλούδας λεμονιού. 10 λεπτά μετά την εφαρμογή της το πρόσωπό μου ήταν φούλ ενυδατωμένο και έδειχνε ξεκούραστο και λαμπερό! Πως να σου πω.. Αυτή η μάσκα ήταν σαν λαμπψη σε μπουκαλάκι.

Αν θες κι εσύ να δοκιμάσεις τα Εleon Cosmetics, είδα οτι μέσω του site τους παρέχουν και δωρεάν δείγματα.

Disclaimer: Δεν θα έγραφα στο blog μου για προιόντα τα οποία δεν θα επέλεγα η ίδια, μόνο και μόνο επειδή μου ήρθαν ως PR samples από μια εταιρεία. Με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να σου πω 4-5 πράγμα όπως τα έλεγα πριν στο inbox με την κολλητή μου, παρά να κερδίσω την ''εύνοια'' κάποιου brand. Αυτά.. 

xoxoxo Nathalie





You Might Also Like

5 σχόλια

  1. να σαι καλα στειλαμε μειλ για δειγματα τέλεια η παρουσιαση

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ πολύ! Αξίζει να τα δοκιμάσεις!

      Delete
  2. πολυ καλα προιοντα οντως!!!

    ReplyDelete
  3. Following u on Bloglovin and Blogger! <3 pls follow back

    ReplyDelete

Flickr Images

Flickr Images