Over the knee Boots


Μερικές φορές θέλεις αυτό το κάτι παραπάνω. Αυτό που θα αναδείκνυε και το πιό απλό φόρεμα σου σε fashion statement. Και ας το παραδεχτούμε. Όσο ευέλικτα και όμορφα κι αν είναι τα ankle boots δύσκολα κλέψουν τις εντυπώσεις. Οι μπότες πάνω απο το γόνατο όμως; Ανήκουν σίγουρα στην ομάδα υψηλού stylish κινδύνου μαζί με τα καπέλα και τις γούνες, αλλά με λίγη προσοχή το αποτέλεσμα δε θα παραπέμπει σε Julia Roberts στο Pretty Woman αλλά σε Olivia Palermo στην εβδομάδα μόδας.





Υπάρχει ένας χρυσός κανόνας: όταν βγάζεις απο κάτω βάλε απο πάνω, και αντίστροφα. Τόσο απλός .. Αν συνδυάσεις τις ψηλές σου μπότες με shorts, φόρεμα ή φούστες το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πιο sexy, και ένα πιο ''κλειστό'' top θα ήταν ιδανικό για να ισορροπίσει το σύνολο. Με λίγα λόγια shorts+τιραντάκι+over the knee boots= τζιζζζζζ. Έβαλε και κρύο βρε παιδί μου...













Φυσικά μπορείς να συνδυάσεις τις over the knee μπότες σου με το αγαπημένο σου τζιν. Μπορείς να παίξεις με τις αντιθέσεις ή να συνδυάσεις το χρώμα του παντελονιού με της μπότας για να πετύχεις το εφέ ''ατελειωτα πόδια''! Ένα skinny που αγκαλίαζει τη σιλουέτα πάντα δείχνει τα πόδια ακόμα πιο μακριά.. Να, για να μη γκρινιάζεις, άν ντε και καλά θες να βάλεις ένα πιο sexy top, συνδύασέ το με το τζίν σου και όχι με φουστίτσα (το -ίτσα δεν είναι τυχαίο) και μπότες. (θυμήσου τι είπαμε περί Pretty Woman vs Olivia Palermo..)











Με μια ματιά στο Pinterest, τα blog και τα περιοδικά θα βρείς πολλές ιδέες και ''κανόνες'' για το πως θα φορέσεις τις hot μπότες του χειμώνα. Μην ξεχνάς όμως οτι οι κανόνες είναι για να τους σπάμε, και να τολμάμε να φέρουμε τη μόδα στα μέτρα μας. Να ξέρεις τι σου πάει και να το τολμάς. Αυτό είναι το στυλ.




xoxo Natalia

Pinterest: http://www.pinterest.com/nataliazax/
Facebook: https://www.facebook.com/UrbanMademoiselle
Bloglovin: http://www.bloglovin.com/urbanmademoiselle














You Might Also Like

1 σχόλια

  1. such an inspirational post,love the over knee boots
    <3
    kisses , Oanna
    www.oannafashionsimbol.com

    ReplyDelete

Flickr Images

Flickr Images