All about hats!


Μια βόλτα στα μαγαζιά θα σε κάνει να τα προσέξεις.. Μετά από λίγο ψάξιμο, τα blog και το pinterest θα σε πείσουν. Τα καπέλα δειλά δειλά, βρίσκουν το δρόμο προς τη ντουλάπα σου.









"Μα..." ,θα μου πεις, "μήπως με κοιτάνε περίεργα στο δρόμο;"

Ε και; Έτσι λοξοκοίταγαν και τα boyfriend jeans πριν απο 1-2 χρόνια και τώρα όλες τα λατρεύουν. Αρνητικά σχόλια πάντα θα υπάρχουν για το οτιδήποτε συμβαίνει γύρω μας..Δε χρειάζεται να προσπαθούμε να τους ευχαριστήσουμε όλους: είναι και μάταιο και βαρετό.



"Μήπως, όμως, το χαλαρό μου στυλάκι δε σηκώνει καπέλα και άλλα τέτοια περίεργα;''

Χα! Κι εδώ σε τσάκωσα. Μη νομίζεις οτι για να φορέσεις ένα όμορφο εντυπωσιακό καπέλο πρέπει να ντυθείς για τις ιπποδρομίες του Ascot, παρέα με την βασίλισσα Ελισάβετ. Αυτό είναι το μαγικό με τα καπέλα: μπορούν στη στιγμή να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό outfit! Ακόμα κι αν βγείς με τα All Star σου, ένα τζιν κι ένα πουλοβεράκι , το καπέλο συμπληρώνει τέλεια το street style σου.







Και ,για να σε προλάβω, δεν χρειάζεται μια περιουσία για να τα αποκτήσεις..Μια ματιά στους συνήθεις υπόπτους ( Stradivarius , ZARA , H&M ) ή μια βόλτα σε κάποια vintage boutique αρκεί για να βρείς το ιδανικό για 'σένα απο σχεδόν 15 ευρώ.





 Περιττό να σου πω οτι τα καπέλα είναι ο πιο κομψός τρόπος να καλύψεις μια bad hair day ε...




Τι; Δε σε έπεισα ακόμα;

Extra inspo στο : Facebook Urban Mademoisellle

You Might Also Like

5 σχόλια

  1. Χάρηκα τόόόσο πολύ μ'αυτό το post!!!!Κυρίως επειδή αγαπώ τα καπέλα από μικρό κοριτσάκι, αλλά πρώτη φορά είναι τόσο στη μόδα!!!Μάλλον ήρθε η ώρα μου να ξεσαλώσω!!!!
    Καλή σου μέρα!!!

    http://closetcalling.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε! Απέκτησα τις προάλλες το πρώτο μου και έχω ενθουσιαστεί! :)

      Follow for follow?

      Delete
  2. Hats were always, and always will be in, great post :)

    http://ladyayla.blogspot.com/

    ReplyDelete

Flickr Images

Flickr Images